Címlap AsztroAktus Szado-Mazo Light – Kötekedj velem egy kicsit, Édes! (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szado-Mazo Light – Kötekedj velem egy kicsit, Édes! (18+)

AsztroAktus

Ez itt nem a romantikus, méztől csepegős része az oldalnak, ne is várd el ettől az írástól hogy könnyekre fakasszon és rózsaszín, mámoros felhőbe burkoljon. Ez itt kérem a „durvulj be” szakasz, amitől igazán beindulnak azok, akik nem vetik meg a kényeztetés vadabb módját. Kíváncsi vagy rá milyen lehet? Akkor hajrá! Belevágunk!

A szado-mazotól is áll az árbóc?

A latex ruhás korbácsolásról és véres karmolászásokról ejtett értekezés elmarad, sőt az ezekhez szorosan kötődő szexketyerékről sem ejtünk szót, viszont több mondatban ecseteljük, hogy milyen játékokkal lehet élvezetesebbé tenni a szexet és hogy mennyit bír el egy megkötözött pasi. Mielőtt azonban ágyhoz „rögzíted” a vágytól reszkető szegény partnert és kiszolgáltatod perverz vágyaidnak, nem árt megbizonyosodni róla, hogy ő is akarja-e. Nyilván nem az első együtt töltött éjszakán esel neki a bilinccsel, azért előtte tessék puhatolózni, nehogy csúfos véget érjen a randi és a pasi menekülőre fogja. Készen áll rá hogy kiszolgáltassa magát? Engedi hogy falhoz szorítsd és erősebben megmarkold, tűri hogy kezeit lefogd és elfogadja ha megtiltod neki hogy hozzád érjen? Akkor már egy selyemkendő, vagy egy bilincs elővarázsolása sem fog a kemény szerszámból, hasznavehetetlen fonnyadt kolbászt kreálni…

Sötétség és pofa be!

Igazán nincs abban semmi kivetnivaló, ha a S/M leglágyabb formájával játszadoztok el egy kicsit, történetesen, ha bekötöd a szemét. Ilyenkor ugyanis az érzékek felerősödnek és attól hogy nem lát semmit még vadabb orgiába bonyolódhattok. Cirógasd, simogasd ameddig csak bírja, először lassabb tempóban, aztán húzz bele és gyorsulj fel, majd néha váratlanul nyalj bele a nyakába, kapd be pár másodpercre a péniszét. Ha kellően felkészültél egy kis pancsolásra (és persze nem a legféltettebb szatén vörösbe fetrengtek), akkor bevetheted a tejszínhab-méz kombinációt, amit a combok belső részére csorgatva lenyalogathatsz a kiszolgáltatott pasasról, természetesen az ágaskodó zászlórúd kényeztetése nélkül! Nehogy már mindent egyszerre megkapjon! Aljasság? Az bizony, de milyen élvezetes!

El a kezekkel, elő a vibrátort!

Ha ettől is tovább akarsz menni, akkor egyenesen egy székhez kötözd a meztelen kedvest, te pedig kapd elő a rejtegetett vibrátorodat! Szerinted beindul-e tőle, ha magatehetetlenül kell végig néznie, ahogy kielégíted magad? Ha nincs kedved túl sokáig kínozni, vagy már azért könyörög hogy beléd hatolhasson, pattanj az ölébe még mielőtt elmennél és juss el a vele a csúcsra!

Ne! Csak ezt ne!

Mindenképpen elrettentő példaként kell felhoznunk egy női magazin hasábjain megjelent és S/M Light kategóriaként említett vágyfokozót, idéznénk: „Olvass fel erotikus történeteket és közben masszírozd a makkját, fenekét!” Egyikkel sincs gond, de mindezt külön-külön ajánlanánk, főleg hogy nem felolvasó estre készültök, hanem vad kufircolásra. Kit érdekel ilyenkor hogy Kevin hogy csábította el Klaudiát, még akkor sem, ha közben a csaj a makkodat masszírozza! Most őszintén: te tudnál figyelni a sztorira? Szóval kedves lányok, ez a program felejtős! Ha szexelni akarsz, akkor ne a könyvespolcot hívd segítségül, hanem a bájaidat és kézzel, szájjal, vaginával, de juttasd el az orgazmusok örök vadászmezejére! Hálás lesz érte, az tuti!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel