Címlap AsztroAktus Öt perces tippek - Ha csak egy gyors menetre futja
Figyelem, felnőtt tartalom!

Öt perces tippek - Ha csak egy gyors menetre futja

AsztroAktus

A dolgos hétköznapok során sokszor csak egy gyors menetre futja az időből, akkor viszont bele kell adni apait, anyait hogy tökéletes legyen. Ha nem idegenkedsz attól, hogy öt perc alatt lezavarj egy kis ungabungát , akkor máris belekezdhetsz!

Orgazmust elérni öt perc, vagy akár még rövidebb idő alatt elég ambiciózus dolog, mivel a legtöbb nőnek azért ennél több időbe telik eljutni a csúcsra. Ha viszont végképp idő szűkében vagyunk, némi tervezéssel megoldhatjuk és részesei lehetünk egy izgalmas kalandnak.

 

Képzeld el az együttlétet!

A tervezett ötperces előtt már néhány órával készítsd elő a terepet, például malac szövegeket tartalmazó sms-ekkel, melyben elmondod partnerednek, mit szeretnél csinálni vele, vagy fordítva: mit szeretnél, ha csinálna veled.

Mi az, amit felizgat?

Ne számíts teljes "tápértékű" szexre, koncentrálj csupán arra, ami felizgat. Tölts el némi időt azzal, hogy valami számodra izgató eseményt képzelsz el, vagy visszaemlékszel egy vad kufircra, ami igazán jól esett! Fantáziálj csak bátran!

Ne vetkőzz le!

Hagyd a ruhát magadon és inkább azzal foglalkozz, hogy a kezeit a megfelelő helyre irányítod és ütemet diktálsz! Izgalom már a tetőfokán?

Elő a segédeszközökkel!

Egy vibrátor jól be tudja indítani a dolgokat, főleg akkor, ha tényleg csupán öt perc áll a rendelkezésedre. Ne csak a csiklón használd, hanem a mell, a mellbimbó, sőt, a partner bájdorongja körül is! Ez mind nagyszerű terep arra, hogy gyorsított eljárás keretein belül megadjuk az alaphangulatot a gyors együttléthez.

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel