Címlap AsztroAktus Szexvallás 1. rész – Pikáns tanítások szexhívőknek… (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szexvallás 1. rész – Pikáns tanítások szexhívőknek… (18+)

AsztroAktus

A szex vallás. Áldozunk oltárán, elmerülünk tanaiban, meghatározza mindennapi életünket (a miénket mindenesetre igen.) Energiát nyerünk belőle, előhozza valódi énünket, levetkőzteti gátlásainkat és imákat zengünk egy jó orgazmusért. De lássuk, hogy működik mindez ősi tanok szerint, a világ különböző tájain…

 

Galamb, mint pénisz, nyakék, mint szeméremtest – Arab világ

A szexuális tanok a távol keleten nagy értéket jelentenek, hitük szerint a test és a lélek nem képez különálló egységet, ergo ha szexelsz, akkor a lelked legmélyebb bugyrait is feltérképezed, felszabadítod. Számos könyvben összegezték a tudást a 10. és 16. század között, így ma már mi is megtudhatjuk a nagy titkokat, többek között az Illatos kertből, vagy a Galamb nyakékékéből. Ez utóbbi esetben a galamb a péniszt, a nyakék pedig a szeméremtestet szimbolizálja. Érdekes asszociáció…

Bimbó, bimbó, rózsabimbó…

„Ujjaid beszélni kezdenek és a bőr sem hallgat” – állítják a mesterek, akik arra is megtanítanak, hogy a simogatás és a dörzsölés, különösen a szeméremajkak tájékán fantasztikus gyönyörök forrása, akkor meg főleg, ha azt egy pénisz hegyével viszik véghez. A megfelelő izgalmi állapot elérése után már nincs más hátra, mint a hölgynek feltárni a „bíbor rózsát”, majd intenzív csípőmozdulatokkal eljutni a csúcsra.

Hajkorbács…

Könnyű annak, aki hosszú, nedves copfját korbácsként használva a pasi hátát és fenekét ingerelheti, hiszen ezzel felfokozott izgalmi állapotot érhet el párjánál, legalább is az arab világ szerint. A rövid frizurával rendelkező csajoknak, azt hiszem más módszerhez kell folyamodniuk, például kipróbálhatnak pár orális előjátékot.

Szerelem ringó csónakja – Észak-India

Az 1772-ben megjelent Csónak a szerelem tengerén (Ananga Ranga) című kézikönyv részletes leírásokkal segíti a szex előtti bemelegítést és kifejezetten férfiaknak íródott. Nem csak számtalan csábítási trükköt tartalmaz, de elsajátítható belőle az is hogy lehet a lehető legtovább elnyújtani a gyönyör pillanatait.

Úsztass péniszt

A fürdetős tipp a szeméremtest érzékenységét növeli, azáltal hogy a merev hímvesszőt az aktus előtt olajos (afrodiziákumokat tartalmazó), vizes, lehetőleg kellemesen langyos folyadékba mártják. Erre a legalkalmasabb az ilang-ilang, vagy a kókuszolaj, természetesen mértékkel használva. A víznek selymesen olajosnak kell lenni, illetve megfelelő hőmérsékletűnek. Tisztában vagyunk vele, ugye, hogy a túl hidegre hogy reagál egy hímvessző, ugye?

Bangkok gyöngye

A Bangkok gyöngye (Jelly Beads) néven elhíresült masszázsgyöngysor zsinórra fűzött, puha, kellemes érzetű golyócskákból áll, melyek síkosítóval vannak bekenve. Használata egyszerű: a végbélnyíláshoz kell helyezni és az orgazmus közeli állapotban végig húzni a farpofák között. Különösen hatásos, ha orális kényeztetés közben alkalmazzák a párok…

Kellően elértétek az izgalmi állapotot? Máris kipróbálnátok? A buzgó gyakorlás közben azért ne feledkezzetek meg cikkünk második részéről sem, melyben Nepál, Kína és Japán szexvilágába kalauzolunk majd el benneteket. Megismerhetitek az Osho féle önkielégítési technikát, az ütemes tigrislépést és a herecibálás művészetét, ami soha nem tapasztalt gyönyört okoz a pasiknak. Ha nem akarsz róla lemaradni, iratkozz fel hírcsatornánkra!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel