Címlap AsztroAktus Jajj, csak fel ne álljon! – Sokkoló szexfóbiák…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Jajj, csak fel ne álljon! – Sokkoló szexfóbiák…

AsztroAktus

Megdöbbentő szexfóbiákra bukkantunk, amik nem titkoltan megrökönyödést váltottak ki belőlünk. Elképzelni sem tudjuk milyen lehet az, ha valaki retteg az érintéstől, a szextől, a felálló pénisz látványától, vagy éppen magától a merevedéstől. Az esetek sokkolóak, de tény és való, hogy léteznek, az érintettek pedig szinte biztos, hogy nagyon szenvednek tőle…

Genofóbia – nemi érintkezéstől való félelem

A betegségben szenvedők irtóznak a szextől és mindenféle intim kapcsolattól, súlyosabb esetekben már magának a nemi érintkezésnek a gondolától is tüneteket produkálnak. Amellett hogy a közösüléstől való félelemmel igen nehéz együtt élni, ehhez társul még bizonyos szintű elszigeteltség és magány is, ami ördögi kört alkotva nem éppen a gyógyulás útjára tereli a genofób személyt. A betegség hátterében általában valamilyen nemi kontaktus során átélt trauma húzódik meg, sok esetben azok a személyek érintettek, akiket gyermekkorukban szexuálisan bántalmaztak.

Hafefóbia – érintéstől való beteges félelem

A betegségben szenvedők mindenféle érintkezéstől rettegnek, nem csak őket nem szabad megérinteni, de attól is rosszul vannak, ha nekik kell valakihez, valamihez hozzáérni. Értelemszerűen a fóbia kizár mindenféle intim együttlétet, sőt az egyéb emberi kapcsolatokat is megkeseríti.

Óvszerfóbia – a condom felhúzásától való félelem

Egyre elterjedtebb az óvszerek használatától való félelem, mely megkeserítheti azokat az együttléteket, melyekben kifejezetten condommal szeretnének védekezni. A tünetek egyszerűek: a gumit felhúzva, működésképtelenné válik a hímtag. Orvoslása a többi fóbiához képest nagyobb mozgásteret biztosít, hiszen tartós kapcsolat esetén, más védekezési módok is szóba jöhetnek.

Ithyphallo-fóbia – rettegés a felálló pénisz látványától

Az egyik olyan fóbia, amit viszonylag nehezünkre esik megérteni, ugyanis mi ilyen tekintetben semmilyen ellenérzéssel nem küzdünk. Mindenesetre a betegség létezik, sőt súlyosabb esetekben már maga a felálló pénisz gondolata is rosszulléttel fenyegeti az érintetteket.

Medorthophobia – merevedéstől való félelem

Ha nincs az a baj, egyeseknél pedig ha van, akkor az. A férfiak életében igen meghatározó kérdés a merevedés, bár általában nem azzal küzdenek a legtöbbet hogy ne álljon fel. A betegségben szenvedőket folyamatos rettegéssel tölti el a hímvessző normál működése, mely látványosan kifejezi a nők iránti visszautasíthatatlan vonzalmat. A fóbiában érintett személyek kerülnek minden olyan helyzetet, szituációt, amely során merevedésük lehet, a reggeli ébredést pedig kifejezett kínként élik meg.

Még ilyet? Regisztrálj!

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel