Címlap AsztroAktus Pénisz titkok – Hogy ityeg a fityeg?
Figyelem, felnőtt tartalom!

Pénisz titkok – Hogy ityeg a fityeg?

AsztroAktus

Azt hitted, hogy már nem lehet neked újat mondani egy péniszről? Bebizonyítjuk, hogy lehet! Persze azt már tudjuk, hogy önálló életet él, nem mindig akkor „ébred”, amikor a tulajdonosa és hogy a mérete sem annyira lényeges, mint a játékossága, na de mi a helyzet az ejakulátummal, melynek állítólag isteni ereje van? Vagy a néger férfiak hímvesszőjével és a körülmetéléssel? Nézzük szépen sorjában!

Hímvessző kontra idegrendszer

Az köztudott, hogy a pénisz működését szabályozni nem igazán lehet, hiszen a vegetatív idegrendszerhez tartozik, így nem áll tudatos kontroll alatt, pont úgy, mint a szintén ide tartozó pulzus, vagy vérnyomás. A nemi vágy az alvás REM-fázisában is bekövetkezhet, jelentős erekciót produkálva és ez független attól, hogy éppen szexi pucér nőkkel álmodott-e a pasi, vagy sem. Talán kicsit viccesnek tűnik, de merevedést nehezebb súlyok emelése, vagy egy erősebb bélmozgás is okozhat, irányítani nem igazán lehet…

A szimpatikus idegrendszer működésének köszönhetően a hímvessző amilyen gyorsan feláll, olyan gyorsan le is lankad és összezsugorodik, gondoljunk csak a hideg vízre… Ez talán köztudottabb, viszont az kevésbé, hogy stresszhatásra is bekövetkezhet ugyanez. Amikor nyugodt és kiegyensúlyozott a tulajdonosa, állítólag a pénisz még nyugalmi helyzetben is nagyobbnak látszik, nem beszélve a merev állapotról. Letesztelni érthető okokból mi nem tudtuk, de várjuk a megfigyeléseket!

A néger férfiaké nagyobb?

Bizony, a fekete férfiak hímvesszője nagyobb, sőt nem csak nagyobb, de vastagabb is. A The Journal of Research in Personality által gyűjtött adatok szerint (megint egy vizsgálat, amire kíváncsiak vagyunk hogy hogy végezték…), a fekete férfiak pénisze a legnagyobb a világon, átlagosan 16-20 centiméterrel, a dobogó második fokára pedig a kaukázusi pasik állhatnak az átlag 16 centijükkel. Legkisebb? Ilyen is van, bizony! Az ázsiai hímneműek mindössze 10-14 centis átlag mérettel büszkélkedhetnek.

Isteni ejakulátum!

Állítólag a spermában isteni erő lakozik, legalább is a távol-keleti bölcsek szerint, akik az ejakulátumot egyenesen szakrális nedvnek tekintették. Az okok homályosak, azt azonban határozott tény, hogy a normál mennyiségű, kb. négy milliliternyi ondóban igen sok fehérje található, ami akár egy felnőtt napi szükségletét is fedezi és olyan, mintha egy szelet húst nyeltél volna be. Talán ennek köszönhető az egykori isteni jelző, vagy annak az orgazmusnak, melynek tetőpontján lövellt ki a kéjdorongból…

Körülmetélés és szex

Senki sem tudja biztosan, hogy a körülmetélés milyen hatással van a szexuális életre, sőt hogy egyáltalán hatással van-e rá. Számtalan mendemonda kering ezzel kapcsolatban, mely a körülmetélt férfiak nemi teljesítményét firtatja, némelyik szerint fantasztikus gyönyöröket élhetnek át a beavatkozást követően, némelyik szerint pedig óriási visszaesést jelent az ágyakrobatizmus szempontjából. Egy ugandai felmérés, melynek során több mint négyezer pasit állítottak górcső alá, rácáfol minderre. Miután egy kérdőívben mindenki értékelte saját szexbeli teljesítményét két csoportra osztották őket, az egyik halmaz tagjait pedig körülmetélték (természetesen a beavatkozást vállalták, nem kényszerre történt). A műveletet követően a teszteket fél, egy és két év múlva is megismételték, 98 százalékuk pedig semmilyen érdemi változásról nem tudott beszámolni a szexben nyújtott eredményeiről. Mindössze néhány ember tudott csak arról nyilatkozni, hogy a műtétet követően javult a nemi élete, azonban az ő számuk annyira elenyésző, hogy szinte szóra sem érdemes.
Végszó: nem éri meg kés alá feküdni és körülmetélést végeztetni azért, mert egyesek érzéki gyönyörök új dimenzióinak megismerésével kecsegtetnek cserébe. Inkább odafigyelés, törődés és játékosság kell az ágyban, néha vad szexel tarkítva mindezt, nem pedig bőrgarbótól megfosztott péniszek! Ugye hölgyeim és uraim?

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel