Címlap AsztroAktus Vetkőzz Baby! – Milyen nőről álmodik a férfi?
Figyelem, felnőtt tartalom!

Vetkőzz Baby! – Milyen nőről álmodik a férfi?

AsztroAktus

Gondoltátok volna, hogy a férfiakról számos dolgot elárul az, hogy milyen nőről fantáziálnak és hogy álmukban milyen csajról rángatják le a ruhát? Bizony, bizony az álombéli kép nem mindig a valóságot takarja, mégis olyan titkokat leplez le hímneműinkről, amikre talán még ők sem gondolnak.

A szakértők szerint a férfiak szexfantáziáiban alapvetően négyfajta nőtípus jelenik meg legtöbbször, ezek pedig több dolgot is elárulnak a pasikról. Hogy mennyire találnak telibe? Azt döntsétek el ti! Mi nőként nehezen tudunk erről nyilatkozni!

Az uralkodó, domina típus

Azok a pasik, akik uralkodó nőtípusokról fantáziálnak, valószínűleg olyan családban nőttek fel, ahol ők voltak a legfiatalabbak, vagy ha nem is így van, de minimum egy idősebb lánytestvérrel rendelkeznek, így hajlamosabbak olyan nőkről álmodozni, akik valamilyen szempontból erősebbek és fölényt élveznek velük szemben. Másik lehetőség hogy az édesanyja igen meghatározó és kemény típus volt, így gyermekként ilyen modellt kaptak, ergo jobban vonzódnak az ilyen típusú csajokhoz.

A való életben is valószínűleg olyan nő illene hozzájuk a leginkább, aki időnként az asztalra csak, aki határozott és domináns, esetleg idősebb mint maga a férfi.

A szupermodell, vagy a színésznő

Amennyiben híres modellről, színésznőről, vagy különösen szép lányokról fantáziál a férfi, valószínűleg ő maga is erősen nárcisztikus személyiség, válogatós és ha nem a kedvükre való kinézettel áldott meg a teremtő egy hölgyet, randira is vajmi kevés esély mutatkozik.

A nőket időnként reprezentációs célzattal mutogatják, fontos számukra hogy mindenki lássa, hogy  „lám, lám, milyen jó csajom van”. Állítólag minden férfinél jelen van bizonyos mértékig az effajta viselkedés, azonban vannak olyanok, akiknél túlnövi magát és már-már inkább kóros, mellette pedig megnyomorodik az érzelemvilág és a nőkkel szemben táplált gyengédség.

Az alfanőstény

Azok a pasik, akik az alfanőről fantáziálnak, általában átlagos kinézetű és viselkedésű hölgyekkel vannak együtt a való életben, akiknek azonban hatalmas elvárásoknak kell megfelelniük. Nagy a valószínűsége, hogy megköveteli majd tőlük a férfi, hogy változzanak meg, alakítsák át a személyiségüket és váljanak kicsit azzá, akiről fantáziálnak. Ez többségében tudat alatt történik, mégis jól megfigyelhető változásokon mehet keresztül a párkapcsolat.

A pornósztár, vagy sztriptíztáncosnő

Egy nőnél a szex már az ágyban vetődés előtt megkezdődik, hiszen náluk elviekben (és többségében) nem csupán a testek csatájáról, de érzelmekről is szó van, amikor már intimitásra kerül a sor, így bizony rendesen agyalnak is rajta. A pornó mindezekkel ellentétben áll, csak a nemi szervekre, a közösülésre koncentrál, a mélyebb érzelmeket teljesen kizárja, így aztán az a férfi, aki pornósztárokról fantáziál, valószínűleg a valós életben,  a valós érzelmeit is véka alá rejti, nem szereti kimutatni, hanyagolja a romantikát, a verbális „előjátékot”, fél megnyílni és feltárni a lelkét.

Hozzászólások  

 
#1 Kalison 2012-07-09 18:32
Az utolsó típushoz fűznék hozzá annyit hogy : Pedig mind a két fél jobban tenné, ha nem az ágyban kezdené a akciót ! :) Tapasztalataim szerint és egyes kutatások szerint, sokkalta kielégítőbb lehet az élmény ha tudatosan rákészülünk. Ezért szoktam javasolni ismerőseimnek, beszéljenek a sexről. Szóban kezdjenek játszani. A hölgyeknél kiváló módszer, ha előtte a tükör előtt egy kis festéssel feldobják magukat. Vagy átöltöznek valami sexibb ruhadarabot öltenek magukra. Tulajdonképpen így mire az ágyhoz érnek bizonyos ingerek, már elindítanak egyes folyamatokat. Végeredményben, az aktus megkezdésénél, már a kémia is jelen van, nem csak a vágy. Ennek köszönhetően kisebb az esélye a fájdalmas behatolásnak,va gy a szárazságnak...
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel