Címlap AsztroAktus Testbeszéd - A férfiakat a tartásuk, a nőket pedig a lábuk leplezi le…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Testbeszéd - A férfiakat a tartásuk, a nőket pedig a lábuk leplezi le…

AsztroAktus

Ha valakire hálót vetnek ki, annak biztos jelei vannak. Olyanok is, melyek szavak nélkül közvetíti azt, hogy mit gondolunk a társaságunkban megforduló potenciális partnerekről, ágyba mennénk-e velük, vagy csak egy csók és semmi más nincs a dologban. Hogy mik ezek? Kiderítettük!

Mosoly, lábak – Lelepleznek!

Távol álljon tőlünk, hogy visszarepüljünk az időbe és néhány tiniújság hasábjain megjelenő „honnan tudom, hogy…” cikket kezdjünk el vesézni. Mindenki tudja, hogy a mosoly nem csak a kedvesség jele, de bizony időnként a titkos szerelemé is, főleg ha hosszú ideig tartó vigyor ül az arcunkra, szemezéssel és apró, másik felé irányuló érintésekkel is párosul. A nőket a fenti jelek mellett egyértelműen leleplezi a lábtartása. Ha rendszeresen úgy ül le, úgy kulcsolja a lábát, esetleg többször keresztbe teszi, úgy hogy a talpa a férfi felé mutat, akkor szinte biztosra mondható, bejön neki a pasi.

A keresztbe rakott lábak és a lábfej rázása a nők esetében nem csak a feszültségre utal, elfojtott vágyakozásra is a férfi iránt. A láb apró, könnyed mozgása a szimpátia bizonyítékául szolgál, a véletlen egymáshoz érések pedig szintén a vonzalom jelei, hiszen a testi kontaktusok kezdeményezése egyértelműen utal a fizikai vonzalomra.

És hogy mi leplezi le az erősebbik nem tagjait? Ha a férfi valóban érdeklődik a nő iránt, a mosolygás és a hosszú szemkontaktust fenntartása mellett, a ruháját igazgatja, kiegyenesedve áll, vagy ül, hátra húzza a vállait, a mellét pedig előre feszíti. Amennyiben a nőnél ezek a gesztusok viszonzásra találnak, úgy nem tudatosan, diszkréten felé hajlik, finoman felfedi a nyakát, kezét, vagy tenyerét, akkor is, ha ezt például össze lehet kötni az idegesség jeleivel is. Ha ujjai között egy hajtincset, vagy a nyakláncát piszkálja, nem tudja magába fojtani a vonzalmát és ez akkor is így van, ha beszéde, szavai, mondatai másról árulkodnak, esetleg ellent mondanak.

A pupilla detektorként szolgál - Szemezz!

Beszéd közben nézd a szemét! A pupilla tágulása és szűkülése elárulja az érzelmeket, hiszen egy nagy adag hormondózis közepette akaratlanul is kitágul és nagyobbak lesznek a pupillák a fényviszonyoktól függetlenül is. Míg a mozdulatainkat némileg tudjuk befolyásolni, ezt nem, így egyértelmű jelként szolgál.

Rózsaszín és kék – Bátorításként!

Ha nyilvánvalóvá vált, hogy titkos hódoló van a láthatáron, akit elárultak ugyan a gesztusai, de mégsem meri bevallani, akkor színekkel adhatsz nekik némi jelzést! A kutatások szerint állítólag egy férfi könnyebben lép oda egy nőhöz és könnyebben tudja kimutatni az érzéseit, ha a hölgy ruhája rózsaszín, vagy a barackvirág szín árnyalataiban pompázik, ugyanerre sarkallja a nőket a férfiak esetében a kék öltözék, ami stabilitást, hűséget és megbízhatóságot sugall viselőjéről.

A fenti dolgok tudat alatt működnek és csak igen csekély mértékben befolyásolhatók. Bár előszeretettel szeretik magukat kéretni az emberek, mozdulataikkal, cselekedeteikkel, testük apró, akaratlan rezdüléseivel elárulhatják érzelmeiket, ha pedig a másik fél ismeri a testbeszéd alaptanát, már kész is a lebukás.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel