Címlap AsztroAktus Házi szexvideók górcső alatt, avagy bárkiből lehet pornósztár!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Házi szexvideók górcső alatt, avagy bárkiből lehet pornósztár!

AsztroAktus

Miért nézzük a másét, ha csinálhatunk sajátot is? Nem gusztább-e a szex, ha a saját filmünkre élvezhetünk? Aki unalmasnak tartja a nemi életét, az könnyen feldobhatja azzal, ha házi pornó forgatásába fog!

Miért jobb, ahhoz képest, mintha mások dugását néznénk?

A válasz egyszerű: mert egyedi. Egy élmény, ahogy elkészül, hiszen a saját szerelmeskedésünket vesszük fel, és ha már csináljuk, akkor az csak jó lehet. Másfelől, baromira fel tudja a dobni az egyhangú szexuális életét, amíg elkészül az már önmagába véve is egy játék, felpezsdíti az életünket, izgalmas titkok kerülhetnek napvilágra és élvezet lesz a közös kielemzés is. Megbeszélni, megtervezni, elhelyezni a kamerát, ráhangolódni, majd a lehető legjobb rész, azt tenni, amit szeretünk. Az egész színtiszta haszon, mert kellemes a tevékenység, és utána nagyon vadító tud lenni, ahogy végig nézed a pároddal, majd a következő alkalomnál beteszitek, és arra kezditek el izgatni, kielégíteni egymást.

Akkor közönséges kurva vagyok?

Aki ezt a kérdést teszi fel magának, vagy akár csak a gondolata merül fel annak, hogy ez közönséges lenne, téved. Bízz magadban, a szépségedben, abban, hogy egy kívánatos nő vagy (különben minek feküdne le veled a párod, ha így lenne nem kérte volna ő maga sem a pornó forgatását). Márpedig ha szexis vagy, miért ne lehetne megörökíteni? Az meg már csak ne legyen szégyenlős, szemérmes felvetetni magát, aki addig eljut, hogy letolja a bugyiját és szexelésre vetemedik, avagy magába fogad egy férfi intim testrészt.

Le kell szögeznem, ebben nincs semmi közönséges. Hiszen ugyanúgy csinálja az ember ahogy mindig is, csak éppen felveszik, ebben viszont nincs semmi rossz.  A Youtube-ra nem kell feltenni és vigyázni kell arra hogy illetéktelen kézbe ne kerüljön, a ti filmetek pusztán arra való, hogy serkentse a nemi életeteket, izgalmasabbá tegye a szexet, meg hogy legyen egy közös emléketek, videótok, ami csak a tiétek! Kiváló meglepetés lehet, ha önként lepjük meg ezzel párunkat, vagy ha ő kéri tőlünk, akkor sem kell megriadni, hanem bátran teljesíteni a kérését (nem árt az sose, ha van nála pár piros pontunk) illetve együtt kiagyalni még huncutabb tud lenni! Utolsó érvként az szolgáljon, ha éppen nem vagyunk otthon, inkább a közös videóra maszturbáljon a párunk, semmint a máséra, nemde?

Hogyan forgassunk pornót?

Rémegyszerű. Nem kell más hozzá, mint kellemes környezet és kamera, no meg megfelelő fények. Nem kell hozzá rendezőnek lenni! Válasszunk ki egy nyugodt, békés helyet, ahol ellazulhatunk és nem fognak zavarni. Aztán szerváljunk kamrát, lőjük be a megfelelő szöget, vagy kinevezitek egyikőtöket operatőrnek, így tökéletes szögből vehetitek fel az orális nyalakodásokat, az ujjazós jeleneteket, de akár magát az aktust is, ha ügyesek vagytok. Nem kell zavarba lenni, csak élvezni kell, amit máskor is, mintha ott sem lenne a kamera. Figyeljetek a fényekre, ne legyen túl sok fény, vagy túl sötét a szobában. Célszerű letesztelni a viszonyokat, mielőtt a végén az sül ki, hogy csak hangja van a filmnek, látványa pedig nincs.

Mindenkinek ajánlom, aki nyitott rá, és szeretne extrém nemi életét élni, a férfiaknak rettentően izgató tud lenni az egész műsor, de szerintem a hölgyeknek is, ha belejönnek és ráéreznek a dologra. Bárkiből lehet pornósztár, csak merjen otthon bátor lenni!

-Madame O.-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel