Címlap AsztroAktus Az arcodra van írva! – Szexualitás és erotika a tükörben…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Az arcodra van írva! – Szexualitás és erotika a tükörben…

AsztroAktus

Az arcvonásokból nem csak az egészségi állapotra, jellemre, gondolatokra lehet következtetni, de a szexualitásra is. Bármennyire is titkolni próbálod vágyaidat, szexszel kapcsolatos beállítottságodat, az bizony az arcodra van írva! Lássuk, milyen titkokat vagyunk képesek felfedni a szem, orr, vagy esetleg a ráncok alapján!

Igen, kedves Olvasó! Most jött el annak az ideje, hogy előkapj egy tükröt és alaposan átvizsgáld az arcodat, majd az abban látott képet összevesd az alábbi jellemzéssel! Tényleg így van? Vagy az arcdiagnosztikát mintegy 3000 éve alkalmazó kínaiak nagyon melléfogtak? Nem titkoljuk, hogy kételyeink eloszlatása érdekében mi is teszteltünk és találtunk belőle némi igazságot…

Szemöldök

Általában a vékony (természetesen nem mesterséges úton megszedett) és ritka szemöldök tulajdonosaitól nem várhatjuk el, hogy gőzkazán módjára, túlfűtött indulatokkal teperjék ágyba partnereiket. Spirituális beállítottságuk igen magas, így szex terén is inkább szolidabbak és visszafogottabbak, nem lihegik túl a dolgokat!

Ha vastag és bozontos (és még mindig a szemöldökről beszélünk), akkor bizony mélyen beleviheti partnerét a szex legtitkosabb bugyraiba, ahonnan karmai közül aztán nincs menekvés. Szexuális étvágya nagy és nem mellesleg technikai képzettsége sem hagy kívánnivalót maga után. Folyamatosan nyitott egy észveszejtő aktusra, így nem elrontója semmi jónak!

Szem

A homályos tekintettel megáldott személyek nem sokat teketóriáznak, ha szóba kerül egy jó szex lehetősége. A legyet is röptében típusok, gyorsak, de hatékonyak! Hosszú (és monogám) párkapcsolatokra ritkán alkalmasak, de a rövidebb változatokban intenzíven kihasználják a szex nyújtotta örömöket.

A sötét, mély tekintetű személyek olyanok az ágyban mint egy dupla dinamit, ami ha robban, akkor bizony nagyot szól! Szenvedélyes, ráadásul megfékezhetetlen vággyal ad bele mindent a szexbe, amit úgy szeret csak csinálni, ha sok van belőle és az igen jó! Bár eleinte nehéz meggyőzni, hogy ágynak dőljön, de ha ez megtörtént, reszkessenek (a gyönyörtől) a partnerek!

Orr

A vékony és keskeny orral megáldott emberek kissé konzervatívan állnak a szexhez és bár az nem állítható róluk határozottan, hogy nem szeretik, de náluk csak a hagyományos pozitúrák jöhetnek jobbára számításba! Romantikus lelkűek, így a holdfény, rózsa és a szerelmes muzsika az, ami igazán hatásos lehet meghódításukra. Hűséges típusok, így nehezen bonyolódnak futó kalandokba.

Akinek vaskos, húsos az orra, annál a szex bármekkora mennyiségben jöhet és ez éppúgy igaz a nagy orrú személyekre is, szexuális étvágyuk jóval az átlag feletti.

Ráncok

A szem alatt található vékony ráncok nem csak az idő múlását jelzik, de azt is, hogy viselőjük életében bizony erősen jelen van a szexualitás, olyannyira hogy ezt szinte mindennapos dologként rendszeresen űzi is. Attól persze nem kell náluk félni, hogy a mennyiség a minőség rovására megy, sőt!

 

Száj

Ha a száj nagy és széles, akkor mi erről nem a széles szájú kisbékára asszociálunk, mindinkább arra, hogy számára a szex maga a kíváncsiság, az újdonságok imádata és a bevállalás! Dominánsak az ágyban, minden lehetséges pózban megállják a helyüket, azonban azt is el kell róluk mondani, hogy kicsapongó életmódot élnek!

A kicsi és vékony szájú emberek fantáziája és ötletkészsége óriási, tárházukat nehéz kimeríteni. Bár az izgalom hevében gyorsan letudják a szexet, ettől függetlenül nagy élmény velük egy ágyban huncutkodni. És ha attól tart valaki, hogy nyakukba akaszkodva, levakarhatatlanná válnak? Na, ők azok, akiknél ez teljesen kizárt!

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel