Címlap AsztroAktus Nyelvtan lecke – Az orális kényeztetés magasiskolája (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Nyelvtan lecke – Az orális kényeztetés magasiskolája (18+)

AsztroAktus

Tény, hogy a nők 84 százaléka a leggyorsabban orális szex közben elégül ki, sőt az is, hogy a pasik jelentős többsége nem tudja elképzelni a gyönyört „oboaszóló” nélkül. 97 százalékuk tétlenül szereti élvezni azt, ha vad nyelvcsapásokkal játszadoznak a szerszámán, a maradék három százalékról meg nem tudunk nyilatkozni.

A száraz tananyag a fenti néhány sor, most pedig következzen a mocskos igazság és az orális kényeztetés magasiskolája férfiaknak és nőknek egyaránt. Lássuk ki hogy szereti, ki hogy csinálja…

 

Pasifaló – A legkedveltebb orális pozitúrák

Amelyik nő rendelkezik egy kis gyakorlattal, feltételezhető, hogy vakon is boldogul a célszerszámmal, így a paplan alatti sötétben matatás valószínűleg a partnert nagyobb izgalommal tölti el. Az orális kéjelgésnél ugyanis a makkban lévő idegek sokkal intenzívebben reagálnak az ingerekre, ha a tulajdonosuk nem látja hogy éppen mi fog következni az oboázás alatt.
A hírhedten híres 69-es póz a filmekben tökéletesen jól néz ki és úgy tűnik egyszerűen kivitelezhető, azonban említést érdemel kedves uraim, hogy a hölgyek nem szeretnek herékkel az orrukban levegő után kapkodni. Dőljünk már el 180 fokban és emeljük meg a felül lévő csülkeinket, így megfelelő oxigén utánpótlás mellett nagyobbat lehet élvezni, higgyétek el!
Lehet tagadni, de a férfiak általában imádják ha ők irányíthatnak, hát legyen így! A magyarban még megfelelő kifejezés sincs arra, amit a szexben csak az orális kéjelgés ellentéteként emlegetnek, egyébként meg irrumatio-nak hívnak. Hogy ez mit takar? Azt hogy a nő csak a bagólesőjét adja kölcsön a dolgokhoz, egyébiránt nem csinál semmit, a férfi pedig kedvére mozgathatja a péniszét a szájban. Egyetlen hátulütője a dolognak, hogy az urak gyakran nem bírnak magukkal és elkapja őket a hév, sőt nem egyszer előfordul az is hogy észre sem veszik és folyamatosan a szájpadlást bökdösik. Erre jó megoldás lehet a térdelő pozitúra kiegészítéseként, ha a nő megfogja a csípőjét és időnként így irányítja a dolgokat, ha kell kijjebb tolja a betolakodót.

Nőnyaló – Követeljünk visszavágót!

Bizony ahogy a férfiak, úgy a nők is szeretik átvenni a gyeplőt és irányítani kicsit a szexre éhes kedvest. Az orális gyönyörök között talán a legkelendőbb árú az úgynevezett „Coup de cassoulet”, a francia örömlányok legkedveltebb technikája. A kifejezés szó szerint azt jelenti, hogy „tömd tele a száját”, jelen esetben a szeméremtesteddel. A pasik megőrülnek attól, hogy ha kikötözve kell tűrniük, ahogy a szájukat szeméremajkakkal és csiklóval masszírozzák, arról már nem is beszélve, hogy látványnak sem utolsó a művelet.
A behódoló férfi látványa fokozza a mámort. Nadrág le, kisterpeszbe be és hagyd hogy alád térdelve a csúcsra juttasson! A különböző nyelvtechnikákat most nem firtatjuk, hiszen széles skálán mozognak és természetesen a dolog pasifüggő is. Mindegy hogy lomha benyalásokkal vagy vad kígyónyelvcsapásokkal, esetleg ezek kombinációjával éred el az orgazmust, valószínűleg úgyis sikítani fogsz!

Legyetek jóízűek! – Plusz egy tipp az orális kielégüléshez

A vad szex előtt igyatok ananászlevet, ami nem csak az ondó ízét teszi jobbá, de a nők szeméremteste természetes módon válik édesebbé és kívánatosabbá (ugye a megfelelő higiéniáról pedig már nem kell szót ejtenünk?)

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel