Címlap Bemelegítő Nyelves, nyálas, hosszú, rövid? – Csók horoszkóp!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Nyelves, nyálas, hosszú, rövid? – Csók horoszkóp!

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Szereted a vad nyelvcsapásokat, vagy a kíméletes és komótos kategóriába tartozol? És a partnered? Született csókakrobata? Ha te nem is vagy biztos a válaszokban, a csillagok már ezt is tudják!

Kos

Szenvedélyes, diktálja az ütemet. Virgonc nyelvcsapásokkal hódítja meg a szád, lendületesen és akaratosan kavar, de arra azért ügyel, hogy ne törjön elő belőle a vámpír. Nem csak az első elcsattant csókja, de a többi is emlékezetes lesz számodra, még ha egy kicsit tolakodó módon hatol is fogaid közé a nyelve.

Bika

Hát milyen is lehetne más, mint egy kicsit komótos, egy kicsit lomha és egy kicsit kényelmes? Először egy kicsit megvizsgálja ajkaival a terepet, nyelvével feltérképezi a lehetőségeket, majd hosszas nyelvcsatába kezd, türelmesen és kitartóan csókolózik. A szenvedélyt nem viszi túlzásba, ahogy az élet többi területén, úgy a csókcsatáknál is egy kicsit talán túl megfontolt.

Ikrek

Lazán tolja a nyelvét a szádba, kíváncsiskodva csapdos és matat, mindemellett pedig nyugodtan hívhatjuk csókkirálynak a háta mögött. Nagy dumás ugyan, de ha összetapad vele az ajkad, épp olyan megnyerő, mint beszédben. A hosszú nyelvezés nem az ő világa, ámde a rövid, érzéki csókját így is nehéz egy perc alatt elfelejteni.

Rák

Érzékeny és romantikus, ennek megfelelően játszik a nyelvével is. Gondoskodik róla, hogy a nyelvcsata hosszú ideig emlékezetes legyen, beleadva minden szexualitást és erotikát, persze ehhez a kibontakozáshoz nem árt egy megfelelően kitartó és irányító partner. Nem tolakodó, nem erőszakos és ha kezdeményezőre talál, belőle is előbújik a szenvedély és bátorságot nyer arra, hogy a ruhában is matasson.


Oroszlán

Nem harapja le a fejed és nem dugja le a torkodig a nyelvét, azonban teljesen tudja mit akar. Határozott nyelvcsapásokkal vesz birtokba, azzal a nem titkolt céllal, hogy a karjaiba omolj és az egekig méltasd nyelvtudományát. Ha elalélsz tőle, ez tovább motiválja és meg sem álltok az ágyig!

Szűz

Kicsit talán távolságtartó, nem smacizik akárkivel. Ha mégis túl jutsz az ajkain és a nyelvével is összeakadsz, akkor már nyeregben érezheted magad, ugyanis közismert a válogatóssága. Amennyiben nyerő vagy, varázsütésre beleköltözik a szenvedély és hihetetlen mutatványokat ad elő a szájával!

Mérleg

Dönthetsz úgy is, hogy irányítasz és úgy is, hogy diktálja ő az ütemet, csókja változatos, mindenből van benne egy kicsi: érzéki, erotikus, kíváncsi, néha talán pimaszul vad. Az tuti, hogy nem fogod a végét kívánni a csókjainak és az is, hogy előbb óhajtja majd abbahagyni, mint te. Kicsit ugyanis türelmetlen a Drága, ezt figyelembe kell venned.

Skorpió

Sosem matat a szádban kétszer ugyanúgy, van hogy szenvedélyesen rád mászik, máskor meg unottan tapogat csak a nyelvével. Maga a titokzatosság mély szakadékokkal és magas hegyvonulatokkal (már ami a smárolást illeti). Ha ezt képes vagy elviselni, vagy kifejezetten egy kiismerhetetlen és kellően változatos partnerre vágysz, akkor nyerő lesz nálad a nyelvezésben!

Nyilas

Nem egy unalmas csókpartner, bárhol bármikor képes smacira nyitni a száját, sőt! Kifejezetten szereti ha extrém helyeken csattan el az a bizonyos! Határozott „nyelvész”, el is irányítgat szépen a csóktérképén, aztán ha kellően beizzított, a lényegre fog térni, nyugi…


Bak

Türelem kell hozzá az biztos, ugyanis agyalós típus, nem az az ösztönből lekapós fajta. Nem tudja kattogó agyát kikapcsolni és ledobni minden gátlását, ehhez több időre van szüksége (hozzátesszük, ha eljön ez az idő, akkor békacsókból királyi nyelvező válik belőle)

Vízöntő

Őrült, egy kicsit kapkodó és eléggé extrém ahhoz, hogy jó sokáig emlékezz a csókjára! Átadja magát az érzésnek, kár lenne feladnod a küzdelmet, ha egy csókcsatára kerül a sor. Emlékezeteset tud alkotni a nyelvével, az tuti, így vétek lenne kihagyni. Megesik hogy kissé tétova és bizonytalan, ezt azonban kellő kedvességgel és némi türelemmel könnyen fel lehet oldani, hogy előcsalogasd belőle a smárkirályt/smárkirálynőt.
Halak

Fantáziadús, puha ajkú, kreatív. Ne ítélj elsőre: a visszafogott külső, fenevadat takar, ami alig várja hogy szexualitásával (és persze nyelvével) lenyűgözzön, kicsit megharapdáljon. Figyelmes és gondoskodó, viszont a türelemmel nála is gond van: amikor beindultál és csak arra vágysz, hogy fojtassa, megesik, hogy ő már rég elunta és tovább áll.

 

 

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel