Címlap Bemelegítő A férfiak árnyoldala, avagy 12 jegy és 12 sérelem
Figyelem, felnőtt tartalom!

A férfiak árnyoldala, avagy 12 jegy és 12 sérelem

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A 12 jegy most kapcsolati mintáinak árnyoldalát sorakoztatja fel, azokat az ellenünk elkövetett vétkeket, amik a legjobban bántanak minket. A jó hír az, hogy ezek nem kőbe vésett szabályok, mindenki képes felülemelkedni a sötét oldalán. Nem szabad tehát pesszimistának lenni és csak a rosszat várni férfitársainktól. Szabad viszont saját magunkra ismerni a sorok között - még ha férfiakról is szól a cikk - mert bár oly gyakran hangoztatjuk, hogy minden férfi disznó, a valóság az, hogy ezeket a bűnöket sokszor mi ugyanúgy elkövetjük ellenük. Érdemes tehát elgondolkodni és a bennünk rejlő démonokat is felismerni. És ugye tudjátok mit mondanak a nagy világboldogságról – a felismerés az első lépés…

Kos - Meghódítottnak lenni

Végre egy férfi, aki a tenyerén hordoz és mindent megtesz érted, ő az igazi hódító! Csakhogy a nagy hódítók ismérve, hogy túl sokáig nem maradnak tétlenek és hamar új meghódításra váró területek után néznek. Mondhatnánk, hogy csak egy olyan nő tudja igazán megfogni ezt a férfit, aki újra és újra valami izgalmassal tudja meglepni, de a valóság az, hogy a szürke hétköznapok és a régi nő soha nem lesznek igazán izgalmasak. Ne is reménykedj, úgyse te leszel az az egy, aki megfogja – olyan egyáltalán nem is lesz, mert ennek a Casanovának csak és kizárólag az új, ismeretlen hódítás adja meg azt, amire vágyik.

Bika - Ismeretlen sérelmekért vezekelni

Ő az a férfi, aki egyszer csak minden előzmény nélkül kiakad valami apróságon és lelép. A sérelmeit soha nem hozza a tudtodra, csak szépen megjegyzi magának – akár éveken keresztül - aztán ha betelt a pohár robban. Rosszabb esetben nem robban, csak elkezd gondolkodni... Te meg csak állsz bambám - és ez a legtöbb, amit tehetsz. De bárhogy is legyen a makacssága lesz az, amivel azt a csinos kis kést a leginkább forgatja a szívedben: ha ő egyszer már eldöntött valamit, példának okáért azt, hogy te mégiscsak egy buta szőke vagy, akkor akárhogy mutogatod neki a színskálát, hogy ez márpedig sötétbarna, még a rideg valóság kedvéért sem fogja megváltoztatni a véleményét. Ugyanezen logika alapján, ha ő eldöntötte, hogy szakít veled valami miatt, soha nem fogod tudni meggyőzni, hogy legalább gondolja át vagy hallgasson meg. Még akkor sem, ha hatósági igazolásod van arról, hogy amit ő gondol – és ami miatt szakított veled – közel sincs a valósághoz.

Ikrek - Felszínesen élni

Olyan kellemes fickó, már az első perctől kezdve jókat beszélgettek – sőt! Sosem sértődik meg, ha felhívod, mindig kapható egy kis csevejre. Már-már azt hiszed, hogy érdekled - aztán rájössz, hogy őt minden és mindenki ugyanígy érdekli. Soha semmibe nem mélyed bele igazán, még a kapcsolatotokba sem. Felszínes dumálgatások, néha egy kis laza szex - de ennyi, hiába is várnál tőle többet. Minden próbálkozásod, amivel igyekszel elmélyíteni a kapcsolatotokat zátonyra fut. Az pedig, hogy bárki mással - értsd: a környék összes nőjével - ugyanúgy eldiskurál, mint veled csak só az elgyötört szívsebedbe...

Rák - Anyuci árnyékában élni

A Rák jellegű sérelemnek két fő formája van. Egyrészt rátok telepedhet maga az anyós, akit mit sem zavar a jelenléted ő továbbra is óvja és védi a kicsi fiát - nem utolsó sorban tőled. A másik változatban a kedvesed hasonlítgat folyton folyvást szülőanyjához. Mindkét esetben akár évekig is - vagy még tovább- kapod sorozatban a becsmérlést és küzdhetsz kedveseddel és anyósoddal, de egy biztos: soha nem lehetsz elég jó - nem lehetsz elég jó szakácsnő, elég jó anya és elég jó feleség. Még mielőtt teljesen összetörnél , mint nő, mint anya, és legfőképpen, mint egészséges önbecsüléssel rendelkező ember, jobb ha beletörődsz a vesztes szerepébe: egy anyával vívott harcban te soha sem nyerhetsz.

Oroszlán - Jelentéktelenné válni

Imponáló lehet végre egy erős, bátor és magabiztos férfi társasága - legalábbis egy ideig. Ő mindig a középpontban van, a társaság lelke - de ha mégsem akkor is hamar odahajtja feltűnési kényszere. Ha őt választod párodul nem árt hozzászokni, hogy te itt csak a második lehetsz, sőt. Biztos, hogy te akarsz lenni mellette az a szürke kisegér, akinek a barátai még a nevét sem tudják? Mert ő az a férfi, aki mellett egy idő után abszolút jelentéktelennek érzed magad, és ne legyenek kétségeid afelől, hogy hamarosan azzá is válsz.

Szűz - Tökéletesnek lenni

Visszafogott, szerény pasi - jobban mondva annak látszik kívülről. Aztán megtanulod, hogy koszfoltot ejteni halálos vétek, de ne aggódj hozza neked az ipari erősségű tisztítószert - és mellé elvárja, hogy a kezed a használata után is ugyanolyan puha maradjon, mint előtte. Neki mindene a tökéletesség és a makulátlanság. Van abban némi kegyetlenség, ahogy legapróbb hibádra is kitérő részletességgel képes elemezni téged. Ugye te is ismered azokat a mindig tökéletesen kinéző nőket, akik szinte idegroncsként próbálnak megfelelni az élet minden területén, a mögöttük álló szigorú vágású férfi árgus szemeitől kísérve? Te is ilyenné akarsz válni?

Mérleg - Idillikusnak élni

A legfontosabb számára az idill és a harmónia és ennek fenntartása végett még a szeméből kiálló gerendát is képes a szőnyeg alá söpörni és akár évekig tudomást sem venni róla. Így hát még egy boldogtalan kapcsolatból sem képes kilépni - tudod a válás megzavarná a belső békéjét - de azért fent tartja magának a jogot, hogy a boldogságért folytatott küzdelem során szeretőket tartson. Az persze már egyáltalán nem érdekli, hogy a te belső harmóniádat romba dönti az olyan szőnyeg alá való apróságokkal, mint példának okáért nőiséged teljes porba tiprása. Annak is jó helye lesz, majd a szőnyeg alatt…

Skorpió - Meghalni érte

Tök átlagos pasi, ennek ellenére le fog venni a lábadról, és nem utolsó sorban ki fog szedni a bugyidból. Talán komolyan se veszed az egészet, csak egy kalandot akarsz, ettől függetlenül padlóra fog küldeni és te szinte függő módjára ragaszkodni fogsz hozzá - még akkor is, ha ez a fajta rögeszmés viselkedés egyáltalán nem jellemző rád. Az első alkalommal, amikor összetöri a szíved ne legyenek kétségeid, hogy ez még csak a kezdet. Lehet, hogy te egy erős, független nő vagy, akivel nem lehet csak úgy játszadozni, de ez nem fogja megakadályozni abban, hogy ő mégis megtegye. És meg is fogja. Nem is egyszer. Van abban valami kegyetlenség, ahogy kedvenc húzd-meg-ereszd-el játékával kínozza áldozatait. Gyengéd érzelmeket ne is várj tőle. Nem lesz megértő. Nem lesz kedves. Nem lesz kíméletes. Csak egyszerűen újra és újra megteszi, te pedig újra és újra romokban fogsz heverni...

Nyilas - Tisztességesen viselkedni

Annyira, de annyira jó végre egy intelligens férfival társalogni hitről, vallásról, idegen kultúrákról vagy az élet nagy dolgairól. De a nagy zarándoklatok és ismeretlen tájakon való barangolás után kezded érezni, hogy a hétköznapokban mintha nem lenne veled, és világmegváltó kapcsolatotok kezd kisiklani. Annyira lefoglalja ugyanis az, hogy helyesen, tisztességesen éljen és igaz ember legyen (bármit is jelentsen ez), hogy elfelejt a kapcsolat valóságáért dolgozni. Eközben azzal vígasztalod magad, hogy legalább ő tisztel téged. Igen. Olyannyira tisztel, hogy egyfajta szent papnőként fog rád gondolni és szeretett papnőjét nem fogja bemocskolni a szexualitás alantasságával - inkább keres valakit, akit majd lenézhet azért, mert lefekszik vele.

Bak - Kőszívvel élni

Ha nem vagy királyi sarj vagy egy milliomos örököse valószínűleg nem fog észrevenni. Nem jó ám neki akárki - tudod van az a mérce, ami itt pénzben, rangban és presztízsben értendő. De még ez sem elég, ha a kötelességeidet nem látod el: főzés, takarítás, gyereknevelés - nincs kibúvó, ő szigorúan a konvencionális családmodell híve. Persze mindezeknek megfelelően ne várd, hogy kedves, megértő és érzelemdús férfit kapj a pénzedért. Rideg távolságtartásban lesz részed mellette, és a hitvesi ágyban sem lesz melegebb az atmoszféra: számára a szex csupán férfiúi kötelesség. De van egy jó hírem is! Mellette te lehetsz az igazi jégkirálynő – persze csak ha tényleg ezt akarod...

Vízöntő - Idegenekké válni

Miután megismerkedtetek felsóhajtasz, hogy végre egy pasi, aki nem olyan, mint a többi (disznó). De hamar rá fogsz jönni, hogy ő úgy általánosságban nem olyan, mint a többi ember. Szélsőséges különcsége talán még imponálni is fog, de az ezzel járó ugyancsak szélsőséges szabadság-bálványozás már hidd el, hogy nem fog. Arról lehet vitatkozni, hogy melyik a rosszabb: amikor elhagy, mert ő szabad akar lenni, vagy amikor önnön függetlensége zászlaja alatt szinte idegenként éltek egymás mellett. Van az a közismert dal, amely így kezdődik: "Két szoba közt a csend végtelen nagy távolság…" Ezt a saját bőrödön is tapasztalhatod és nem csak két szoba közt, hanem egy ágyon belül. Meddig bírod még úgy élni a közös életeteket, hogy közben annyira végtelenül egyedül vagy?

Halak - Átvertnek lenni

Mindegy mit csinálsz ebből csak rosszul jöhetsz ki, és közben mégis ő lesz az áldozat. Persze ő soha nem fog szakítani veled, úgy intézi, hogy ezt te tedd meg. Ha mégis akkor egyszerűen csak egy szó nélkül lelép, és többet nem tudod elérni, mintha elnyelte volna a föld. Mindeközben ő váltig állítja, hogy ő szeret téged és talán te vagy az igazi, csak most nehéz neki és nem tudja mit csináljon (közbe meg lehet, hogy már rég mással van). Persze valójában nagyon is tudja, hogy mit akar csak gyáva ahhoz, hogy a szemedbe mondja. Inkább kertel, kamuzik és megpróbál kibújni a döntés terhe alól. Te meg szépen lassan egyre átvertebb és megalázottabb leszel - és persze a sok ködösítés miatt soha nem is fogod megtudni, hogy mi is történt igazából. Csak annyit fogsz tudni, hogy fáj. Nagyon.

-Little Lion-
Ahol még olvashatsz tőle: http://kisoroszlan.wordpress.com
A Facebookon pedig ITT találod!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel