Címlap Bemelegítő Az érzelmek és a szeretkezések éve lesz 2013!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Az érzelmek és a szeretkezések éve lesz 2013!

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Úgy tűnik mindenki egy nehéz éven van túl és reménykedve várja 2013-at, mely még a számmisztikusok szerint is némi könnyebbséget hoz az életünkbe. Ha hinni lehet az asztrológiának és a numerológiának az új esztendő az érzelmek, a szeretet, a magasabb szintű megértés és odafigyelés éve lesz, bár kétségkívül az anyagiakban még mindig nem dúskálhatunk.

A 2013-as év az érzelmi gazdagságra fog koncentrálni az anyagi jólét helyett, bár egyes csillagjegyek számára az üzleti siker és a munkahelyi előbbrejutás sem marad el. Az év mind a tizenkét hónapja a lélek és az érzelmek tanulási folyamataira, ezek megértésére irányul, megnyugtatja a háborgó lelkeket és kellemes, bizsergető összebújásokat ígér. A szerelmek és a szeretkezések dominanciáját is egyértelműen érezni fogjuk, olyanok is boldogulnak majd ezeknek az érzelmeknek az óceánján, akik eddig csak evező és iránytű nélkül evickéltek, vagy egy helyben pörögtek a csónakjukkal. Nyugalom! Jut mindenkinek az év pozitív energiájából!

"Az új évben letisztul minden. A már nem működő, létjogosultságukat vesztett kapcsolatok megszűnnek, helyükre újak lépnek. Sok ember találja majd meg a párját, de ugyanez a barátságokra is vonatkozik. Az anyagi gazdagság helyett, inkább az emberi értékekre leszünk érzékenyebbek, sokaknak kinyílik a szemük az élet valós értékeit illetően" - nyilatkozta egy számmisztikus lapunknak és előrelátásával sok más szakember is egyetért. Már 2012-ben elindult egy tisztulási folyamat, mely egyre erőteljesebben fogja éreztetni hatását az új esztendőben is.

Mivel a 2013 az érzelmekre lesz nagy hatással, ennek testi síkon némi negatív hatása is lehet egyes embereknél. Azok ügyeljenek egészségi állapotukra főként, akik nehezebben nyílnak meg, nehezebben tárják ki a szívüket. Mivel mindenki megértésre, szeretetre, szerelemre és biztonságra vágyik, ez pedig még intenzívebb lesz ebben az évben, így esetenként felerősödhetnek a szív- és érrendszeri problémák, de vigyázni kell a nemi szervekre is, hiszen a prosztata- és nőgyógyászati betegségek összefüggésben vannak ezekkel az érzelmekkel. Ha a testi és lelki dolgok között felismerik az összefüggést az emberek, a gyógyulás is gyorsabb és eredményesebb lesz. Mindenképpen a lélek és érzelmek táján kell a kezelést kezdeni.

Jó tanács az új évre? Éljétek meg érzelmeiteket, adjatok szabad utat vágyaitoknak, szeretkezzetek és tárjátok ki szíveteket, ebben az évben ezzel juttok a legjobban előre!

Szex, szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013-ra ITT!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel