Címlap Bemelegítő Ilyen lesz a Kígyó éve! 2013, a kínaiak szerint!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Ilyen lesz a Kígyó éve! 2013, a kínaiak szerint!

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A Kígyó éve 2013. február 10-én köszönt ránk és 2014. január 30-ig tart, hatását pedig elsősorban az anyagiak és gazdaság területén érezteti, kicsit kiegészítve a nyugati asztrológiát. Míg az utóbbinál az érzelmek kiteljesedésére, a szerelmek és szeretkezések dominánsabb megélésére lehet számítani, a kínaiak az anyagi biztonságra helyezik a hangsúlyt, hiszen a Kígyó éve jó hatást gyakorol mindenféle üzlettel, vállalkozással és munkával kapcsolatos területre.

Nagy fordulatra az anyagiak terén elsősorban a kínai tüzes jegyek szülöttei számíthatnak, így a Kígyók, Lovak és Kecskék bátran köthetnek új üzleteket, mert ezek szinte kivétel nélkül valamiféle jövedelemmel is kecsegtetnek, a többi jegyben született embereknek viszont be kell érni az érzelmek gazdagságával és itt már meg is találtuk a közös kapcsolódási pontot a nyugati világ asztrológiájának és numerológiájának előrelátásával.

Az egész esztendő csendes és nyugodt lesz, kiugró érzelmi görbék és hullámvasúthoz hasonló, nagy felbolydulások nélkül zajlik majd, ezt pedig annak köszönhetjük, hogy a kígyók is a halk elmélyülés hívei. Az év tökéletes lesz arra, hogy önismeretünket erősítsük, vagy spirituális szintre emeljük tudásunkat, új kapcsolatok, szerelmek és barátságok kötődjenek.

Természetesen a szex terén is minden a fenti alaptörvények szerint zajlik majd és egyre inkább háttérbe szorulnak a vad, és csakis a testii vágyak kielégítését előtérbe helyező együttlétek, sokkal több lesz az érzelmi elköteleződés, éppen ezért illik majd felelősségteljesebben gondolkodni. A kígyó okos és megfontolt állat, ennek bélyege pedig az egész évünkön és az életünk minden területén megfigyelhető lesz majd, így a hálószobában is. Mindezek tudatában mit is kívánhatnánk mást? Szép kínai újévet és nyugodt, érzelmekben gazdag szeretkezéseket mindenkinek!

Kínai horoszkóp 2013!

Cikkajánló:

Mire gerjed Magyarország népe? (18+)

Kerülj szextázisba! TOP3 Erotikus társasjáték (18+)

Milyen lesz a szerelmesek ünnepe? Valentin-napi horoszkóp, 2013. február 14.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel