Címlap Bemelegítő Milyenek a szexben a tűz jegyek? A Kos, Oroszlán és Nyilas szexualitása
Figyelem, felnőtt tartalom!

Milyenek a szexben a tűz jegyek? A Kos, Oroszlán és Nyilas szexualitása

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

 

A tűz csillagjegyei közé tartozik a Kos, az Oroszlán és a Nyilas. Ők a yang, vagyis a férfias jegyek, akik teli vannak lelkesedéssel, melegséggel és ösztöneik irányítják lépéseiket. Jellemző rájuk a fokozott testi erő. Energetikusak az ágyban és szeretik a gyors tempót tartani. A mottójuk leginkább a "Csapjunk bele" felkiáltással írható le. Minden tűz jegyű úgy véli, hogy az életet élvezni kell, és örömmel osztják meg életerejüket szinte bárkivel. Az ágyban merészek és az élvezeteket hajszolják.

 

 

Az ágyban a Kos a főnök és ezt ő pontosan így is szereti. Ő az első a jegyek között, a tavaszi napéjegyenlőséggel indul útjára. Lételeme a tűz; az ősi görögöknél ez volt a neve a Mars bolygónak és így egyúttal a háborúk isteneit is szimbolizálja. Első ránézésre talán úgy tűnhet, mintha harciassága finomodott volna, de a hálószobában, hasonlóan harcos őseikhez, ők is a dominanciára törekszenek. A csavart szarvak a libidó és a termékenység szimbólumai, a Kos védjegye a zabolátlanság.

A második csillagjegy, az Oroszlán, az igazi erő tárházát rejti. Nagyszívű, nagylelkű és mindenféle szexuális tevékenységet élvezettel végez el. Ő a dzsungel király, a szafarik nagymestere, akár a város aszfaltján, akár vidéki terepen kell helytállnia. Az uralkodó bolygója a Nap, és nincs olyan csillagjegy szülötte, aki boldogabb lenne, mint az Oroszlán, ha szexualitása ugyanolyan fényesen ragyog, mint a nap.

A Nyilas lehet, hogy nagy kalandor ifjú éveiben, de amikorra elér egy tisztesebb kort, egyre jobban a filozófiai kérdések és a tudásvágy jellemzi érdeklődését. A libidóját nem érinti a kora, talán csak annyi változik, hogy jobban megválogatja partnerét. Mindegyik csillagjegy közül a Nyilas az, aki mindig egyértelműen, őszintén, néha még talán túl nyersen is, de közli szándékait. A többiek szeretik finom csomagolásban tárolni az igazat, úgyhogy résen kell lenni a Nyilassal: dicséretet csak akkor kapnak tőle, ha valóban rászolgálnak.

Kapcsolódó cikkek:

Milyenek a szexben a föld jegyek? A Bika, a Szűz és a Bak szexualitás

Milyenek a szexben a víz jegyek? A Rák, a Skorpió és a Halak szexualitása

Milyenek a szexben a levegő jegyek? Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő szexualitása

 

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel