Címlap Bemelegítő Milyenek a szexben a levegő jegyek? Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő szexualitása
Figyelem, felnőtt tartalom!

Milyenek a szexben a levegő jegyek? Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő szexualitása

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Sorozatunk végéhez értünk, melyben a víz, tűz, föld és végül a levegő jegyek szexualitását vettük górcső alá és azt, hogy az egyes csillagjegyek milyen vehemenciával vetik magukat az ágyba és esnek szerelembe. Lássuk az Ikrek, Mérleg és Vízöntő jegyeket!

Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő yang jegyek, a birodalmuk pedig az öletek világa és az intellektuális stimuláció. Szeretnek emberek közé járni, és szeretik megtapasztalni a testi-lelki kapcsolatot embertársak között. Saját maguk és mások megértése a szexuális öröm egyik forrása számukra, a hálószobában játékosak, fantáziájuk határtalan.

Az első jegy, az Ikrek talán a leginkább játékos jegy a szex terén. Uralkodó bolygója, a Merkúr szeret kommunikálni és szeretni zavarba hozni az embereket. Az ősidőkben Merkúr (vagy Hermész) személyiségét csalárdként jellemezték, és ezt ma is láthatjuk: az ikrek imádja a játékokat, különösen, ha annak a szex is része. Kettős természete azt is eredményezi, hogy könnyedén vált szerepeket és bármely szexuális fantáziát képes kielégíteni, ha úgy látja jónak.

A Mérleg az egyetlen olyan jegy, amely szimbóluma egy mozdulatlan tárgy. Az egyensúly és a mérték utáni vágy néha olyan színben tünteti fel a Mérleget, mintha kevésbé lennének barátságosak és szeretőek - ha viszont két ember közötti kapcsolatról beszélünk, akkor tudnunk kell, hogy a Mérleg a legattraktívabb, legnagyobb szexuális energiával rendelkező jegynek bizonyul. Uralkodó bolygója, a Vénusz, elkötelezett híva a romantikus szerelemnek, a szexnek, a barátságosságnak és a házastársi szexnek egyaránt.

A Vízöntő hatalmas egyéniség és néha még excentrikusnak is bizonyulhat. Bár a vízhordó a szimbóluma ezen csillagjegynek - egy hajadon, amint vizet önt egy edényből - a Vízöntő férfias jegynek minősül. Ezen látszólagos ellentmondások viszont nem érdeklik a Vízöntőt, hiszen élete útját egyedül járja, szexualitásában pedig hasonló egyediséget mutat. Ez a jegy a zsenik és feltalálók számára van fenntartva.

Kapcsolódó cikkek:

Milyenek a szexben a tűz jegyek? A Kos, az Oroszlán és a Nyilas szexualitása

Milyenek a szexben a föld jegyek? A Bika, a Szűz és a Bak szexualitás

Milyenek a szexben a víz jegyek? A Rák, a Skorpió és a Halak szexualitása

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel