Címlap Bemelegítő Milyenek a szexben a víz jegyek? A Rák, a Skorpió és a Halak szexualitása
Figyelem, felnőtt tartalom!

Milyenek a szexben a víz jegyek? A Rák, a Skorpió és a Halak szexualitása

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A föld és a tűz jegyek után, most azt is megtudhatjuk, hogy a víz jegy szülöttei milyenek a szexben, mennyire erotikus a kisugárzásuk és mennyire szemérmesek. A Rák, a Skorpió és a Halak szexualitását boncolgatjuk.

A víz jegyei a Rák, a Skorpió és a Halak. Ők az érzelemdús és az érzékeny yin jelek, és a vízhez hasonlóan oda folynak, ahol szükség van rájuk és a hozzájuk hasonló érzékeny embereket magukhoz vonzzák. Nem ismeretlen jelenség számukra az érzelmi extremitások átélése; a hidegségen, visszautasításon kívül szinte bármit képesek megérteni és megbocsátani. A hálószobában - szintén a vízre jellemzően - próbálnak egybeolvadni, eggyé válni partnerükkel.

A Rák egy rejtélyekkel teli jel. A nyári napéjegyenlőség kezdetekor jön el az ő ideje, általában vezéregyéniségek, viszont csak közvetett módon uralkodnak másokon, a célzások és a szexuális utalások mesterei. Az uralkodó bolygó a Hold, amely az ár-apály jelenségeket is szabályozza - ha ezekkel az időszakokkal tisztában vagyunk, akkor pontos képet kaphatunk a Rák csúcs -és mélypontjairól. Egymás után tud szerető és elutasító lenni, humoros és szeszélyes, a szex felizgatja, és ugyanolyan gyorsan talál is valamit, ami teljesen lehangolja.

A Skorpió az égövjegyek legerősebbike, a nyolcadik jel és a harmadik víz jegy. A Mars volt az uralkodó bolygója egészen 1930-ig, mikor a Plutót felfedezték. A Skorpió jelenlétét nem lehet nem érezni, sőt, sokan megmagyarázhatatlan vonzalmat is éreznek irántuk, de ne ugorjunk egyből a mélyvízbe: a Skorpió szexualitása összetett dolog, és az egyéjszakás, alkalmi kapcsolatok nem fekszenek neki.

A Halak mindig is az álmok és a valóság között élt. Miután 1846-ban felfedezték a Neptunuszt, jöttek rá, hogy a rejtélyes bolygó jobban lefesti a Halak személyiségét, mára azonban elfogadott nézet, hogy mind a Jupitert, mind a Neptunuszt uralkodó bolygónak tekintik a Halak esetén. A jupiteri jó humor segítséget nyújthat, amikor a Halakat az érzelmeik óceánja fenyegeti azzal, hogy a mélybe rántja. Az érzései bizonyulnak egyszerre a legnagyobb erejének és egyben a legnagyobb kihívásnak is, amivel szembe kell néznie.

Kapcsolódó cikkek:

Milyenek a szexben a tűz jegyek? A Kos, az Oroszlán és a Nyilas szexualitása

Milyenek a szexben a föld jegyek? A Bika, a Szűz és a Bak szexualitása

Milyenek a szexben a levegő jegyek? Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő szexualitása

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel