Címlap Bemelegítő Erősségek és különleges képességek a szexben - Víz jegyek
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erősségek és különleges képességek a szexben - Víz jegyek

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Kíváncsi vagy rá, hogy az egyes csillagjegyeknek mik az erősségeik a szexben? Hogy mi az ami leginkább beindítja a fantáziájukat? Legújabb sorozatunkból megtudhatod, melyben elsőként a vizes jegy szülötteit, azaz a Rákokat, a Skorpiókat és a Halakat elemezzük ki!

Rák

A Rák a Skorpión kívül az egyedüli csillagjegy, amelynél hagyományos erogén zónákról beszélhetünk - ez a Rák esetében a mellek, a mellkas tájéka. A nők büszkék melleikre, a férfiak pedig büszkék arra, hogy figyelmüket szentelhetik a kérdéses testrész(ek)re. A mellbimbó különösen érzékeny résznek minősül.

Hatalmas találmánynak bizonyult a mell és a mellbimbó, ugyanis a Rák mindig tudja, hogyan érintse meg - és mivel - hogy tulajdonosának örömet okozhasson, akik cserébe nagyon hálásak a kényeztetésért.

A Rák jelképe gyanúsan közel áll külsejében a 69-es számhoz. Nem véletlen, hiszen a kérdéses póz tökéletes választás Rák partner számára, hiszen nincs jobb annál, mint amikor egyszerre adunk és kapunk is.

Skorpió

A Skorpiónak mind ereje, mind pedig különlegessége a szex. Ha lehet a csillajegyek között ilyen összehasonlítást végezni, akkor a Skorpió a szex olimpiai bajnoka, atlétája.

A Skorpió azonban nagyon otthon van a rejtélyes dolgokban is, és soha nem árulja el, mi folyik nála a bezárt ajtók mögött. Ha munkahelyi románcról van szó, akkor biztosak lehetünk abban, hogy titkos légyottunk valóban titokban marad a többiek előtt. A titkolózás egyébként az öröm részeként jelenik meg a Skorpióknál.

Ha benne vagyunk az olyan különlegességekben, amit egyszer valahol láttunk vagy hallottunk, akkor a Skorpió a mi emberünk. Imádja, ha titkos vágyakat elégíthet ki, olyanokat, amiket csak ő tudhat. Nem csinál eközben titkot abból sem, hogy kifogástalan képességei vannak a manipuláció terén: megkapja, amit akar, úgy, hogy a másik nem is sejti, hogy kinek a kívánsága teljesül éppen.

Halak

Ha egy visszafogottabb szeretőre vágyunk, olyanra, aki megelégszik azzal, hogy egész este a kanapén üldögélve masszírozzuk a lábukat, akkor a Halak a mi emberünk. Nagyon érzékeny, és a neki tetsző legapróbb erotikus élmények is felpörgetik. Ez az érzékisége segít neki abban, hogy az apró érintések és ölelkezések nagymestere legyen. A csillagjegyek egy része azért szexel, hogy lazítson, a Halaknál először jön a lazítás és majd utána a szex.

Kedvét leli az orális örömökben is, és élvezi, ha édes ízeket is belecsempészhet ezen tevékenységbe némi méz vagy Nutella segítségével. A Halak testének legérzékenyebb pontja a lábfej, amely a szokásos érzékenységén felül is örömöket kínálhat. Élvezi, ha lábmasszázst adhat és kaphat, nem is igazi szex az, amelyik nem így indul, vagy végződik.

Cikkajánló:

Erősségek és különleges képességek a szexben - Levegő jegyek

Erősségek és különleges képességek a szexben - Föld jegyek

Erősségek és különleges képességek a szexben - Tűz jegyek

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel